Domain names for sale
Svend Erik Kunne du tænke dig at få udviklet et website (også kaldet et netsted eller en hjemmeside) til dig selv, dit firma eller din forening? Så kan jeg hjælpe dig med at gøre tanken til virkelighed!

Jeg er nu pensioneret efter 40 år i EDB-branchen, hvor jeg har arbejdet som programmør, planlægger, konsulent og systemspecialist. Omkring 1996-97 "opdagede" jeg selv Internettet, og allerede i 1997 oprettede jeg mit første website. Siden da har jeg beskæftiget mig meget med Internettet, både i mit job og privat. Selv om jeg nu har en travl tilværelse som pensionist, vil jeg godt påtage mig lidt ekstra arbejde med udvikling af mindre websites, hvilket jeg kan tilbyde til en særdeles rimelig pris.

Du kan få et indtryk af mit arbejde ved at kigge lidt rundt på AlfaLand. Se også det website, jeg har udviklet til Grundejerforeningen Stokkebro eller My Beach Resort. Hvis du synes, at de ser fornuftige ud, kan du jo efterfølgende kontakte mig.

Inden du bestiller et website, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig først. Det gælder bl.a.:

Jeg vil selvfølgelig godt rådgive dig omkring disse spørgsmål, men det vil være en stor fordel, hvis du også selv har gjort dig nogle tanker herom.

Hvad får du så, når du bestiller et website hos mig? Du får naturligvis selve websitet, som jeg udvikler. Når det er færdigudviklet og fungerer som ønsket, sørger jeg også for, at det bliver installeret på det valgte webhotel. Du får desuden et medie (USB stick eller CD-ROM) med det færdige website, dvs. HTML-dokumenter, billeder og evt. andre filer. Herefter er min opgave slut. Du må selv sørge for betaling af evt. domænenavn samt webhotel.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde!


AlfaLand Home page
Svend Erik Baarsby
Pileurtvej 4, Kragehave
2630 Taastrup

Tlf. 46 56 00 11
Mobil 40 98 73 85

Send E-mail

AlfaLand

This page was last updated 2017-05-10 22:48 CED